Nyt on tullu kaikenmoista ikävää korviin. Tänään koulusta tultua menin iltasanomien sivuille, Saksassa oltiin ammuskeltu koulussa ja jopa 16 kuollut. Tämä järkytti paljon! Mihin tää maailma on menossa? Otetaan mallia toisten jutuista ja jatketaan samaa rataa. Sitten kulee ammuskelu-uhkauksia pitkin vuotta näiden takia. Miksei ihmiset voi puhua ongelmistaan ammattiauttajille tai joillekkin muille? Miksi kostaa kaikille omia juttuja? Ei se näin mene. Kamalaa edes ajatella niiden kuolleiden omaisten tuskaa, koululaisten pelkoa..

Alkaa täs pikkuhiljaa pelottaa itekki mennä kouluun ja pelätä pienempien lasten puolesta. Miten joku voi tehdä noin? Ei sitä ajattelis, että vaikka joku koulussa vastaan kävelevä vois olla seuraava ampuja. Toivottavasti ei.

Meidän koulussa oli rinnakkaisluokkalainen poika sit tehny itsarinki /: Ite en silleen hyvin tuntenu, mitä nyt yhteisiltä atk-tunneilta muistelen.. Oon miettiny tätä juttuu, miten se teki sen, sattuko sitä, miks se teki sen? Eikö tässäkään puhe auttanu..


Katoin äsken Käsky -leffan. Aika outo jos sanoisin.. Mukavinaan sodasta kertova leffa, sanoisinko suoraan, että pornoleffalta toi vaikutti :D Loppuki oli surkee/surullinen! Siinä mies kuoli ja raskaana oleva nainen jäi yksin..Vihaan tommosia loppuja!

Nyt katon Greyn anatomiaa, sit suihkuun ja pitäis väkertää joku koulutehtävä. Millonkoha mulla viimeks on ollu läksyjä? :O