Hooh hoijaa. Nyt jo nukuttaa, mutta koskaan en osaa ajoissa nukkumaan mennä. Tänään on syömisen kanssa lipsunut vähän ja nyt on ähky olo. Miksei osaa tajuta ennen herkuttelua, että tästä tulee paha olo ja huono omatunto? Ei sitä vaan aivot ja himot käsitä..

Mitenköhän töissä meni? Hyvin, se yksi komea jätkä oli siellä piristämässä tämän tytön päivää :D

Aamulla olin paniikin vallassa kun kissa yhtäkki oli huonossa kunnossa. Päivän mukaan onneksi olo parani ja nyt jo syö ruokaa. Kamala kun tälläset jutut säikyttää. Noi karvaset vaan on niin kamalan rakkaita ettei tosikaan ♥ Tosin kaikki kun ei sitä käsitä. "Se on vaaan eläin." Ei minulle.

En tänään saanut aikaseksi tehdä työhakemuksia, kun tajusin että pitää tehdä ties mitä säätöjä koneella ja tulostella kasa lappuja. Laiska minä, joo.


Klo. 23.00 alkaa Supernatural. Komeita miehiä nam nam. Aloin seuraamaan sarjaa vahingossa jokunen aika sitten. En tiedä/muista mikä tuottari on jo menossa, mutta luultavimmin melko pitkällä jo ollaan. No ei voi mitään, tyydyn tähän osaan. Sarja on melko jännäri, jokainen jakso sisältää erilaista materiaali ja mitä parhainta; huumoria ja ihanaa veljesrakkautta.

 


Huominen mulla meneekin sitten leipoessa töiden jälkeen. Kummipojalla on lauantaina synttärijuhlat, johon lupailin tehdä kakkupohjan, muffareita ja keksejä. Kuvia tulee sitten!