Ulkona on todella kylmää ja liukasta. Kiinnostaapi todella paljon nousta aamulla lämpimän peiton alta kylmään huoneeseen. Hyyihih ~

Mulla siis on nyt ollu tätä koulua jonkun verran, nyt jo tuntuu, että oon saanu ihan tarpeekseni. Tänään lähin klo 07.15 dösällä ja koulu loppui klo 12. Noh kävin siinä hoitelemassa koulujuttui ja siinäkin humpsahti tunti. Jouduin venaamaan 4 tuntia eri paikkakunnalla, että teoriatunnit alkoi. Oliko edes _hiukka_ tylsää? No shoppailin siinä ties missä kaupoissa ja liikuin siellä täällä. Tuhlasin kaikki rahani siis, tilillä ihanat 15€. Yhyy, oon köyhä.

Ostokset:

Ihana BlingBling sormus, Sokos 5€

Sinooperi 2,10€. Nämä tulevat koristamaan kännykkääni.

Korukolmion nappikorvikset, 3,20€ Sokos

Dazzling timanttikorvikset, 3,20€ Sokos

Kirja, jossa hassuja pieniä juttua. Suomalainen kirjakauppa, 9,90€

Kitchen kyltti, Paperikuu, 1,90€


2 tuntia teoriatunneilla autokoulussa. Ihanan rento ja vitsikäs opettaja eikä se kamalan tylsää ollut. No lähdin kotia kohden linkulla ja perillä olin 19.00. Nyt jäädyn tänne paskan hajuiseen kämppääni (Joko kissa oksentanut sängyn alle tai hiekkalaatikko vain haisee. Ehkä pitäisi siivota?). Pitäs suihkussa jaksaa käydä ja yheksältäkin alkaa Greyn anatomia..

Huomenna saan nukkua pitkään ♥   ..Tai no pitkään ja pitkään, mutta pidempään sentään. Koulu alkaa vasta puoli yksi, tosin pitää jo mennä yhdentoista linkulla..