Eli nyt avaan meikkipussini teidän nähtäväksenne;

 

Pussukkana toimii oikein soma, pieni valkoinen punapilkullinen meikkipussi. Ostettu joskus kirppikseltä eurolla (:

 

Dream matte moussen -030 sand sävy toimii tällä tytöllä. Jotenkin tossa meikkipussissa on vieläkin vanha jämäpurkki. Kamalan vaivalloista heittää se pois..

 

Puuterina toimii (tämänpuoleinen) Rimmelin London -004 Sandstorm. Vanhempi on Maybelline New York -015 Natural beige.

 

Maybelline New Yorkin -Volum´ express  on oikein oiva ripsari. Tuuhentaa ripsiä jonkun verran, eikä paakkuunnu. Eipä toi taida hileilläkkään, vain silloin kun on lopussa eli vähän kuivahtanutta.

 

Lumenen eye liner on todella hyvä! "Pensseli" on hyvän kokoinen ja hyvän nestemäinen koko hommeli, joten on helppo laittaa.

 

HUULIPUNAT

Pinkki: Maybelline N.Y. Paris -03 Cotton candy. Heleän vaaleanpunainen, sointuu huulien väriin vähän laittaessa.

Sininen: Lumene -173. Tämä huulipuna on melko ihon värinen, sointuu vähän vaaleanpunaiseen. Juuri sopiva minulle, koska en halua mitään kamalan erottuvaa.

 

KAJAALIT

Jotain jämäkajaaleita, en kyllä paljon kerkiä laittelemaan arkimeikkiin. Joitain mattasiniä sekä vähäkimalteisia sinisiä sekä vihreä.

 

KULMAKYNÄT

Ylempi: Max Factor -030 brown. Tää tuntuu olevan vähän kuivahtanut, täytyis terottaa. Ihan hyvä mun mielestä, ei liian tumma sävy.

Alempi: Lumene -6 Mud brown/Sara. Liian tumma mun naamaan/kulmiin/hiuksiin/olemukseen. Näytän vähän noidalta tai ilkeeltä jos tätä laitan. Tää on sellasta et tulee väkisinki liikaa, ei siis pysty vähän suihkii.


Oiskohan ne ollu siinä? Tai no onhan mulla luomivärejä, mutta ne on eri meikkipussissa ja pöydillä..