Pääsimpäs tänne päivittämään. Sillo viikko sitten oli siis pikkusiskon rippijuhlat, hyvin meni, vaikka sää oliki mitä oli -sato siis.

Sitä päivää enne oli hirvee leipominen taas kerran ja hermot kireellä .. Mut hyvällä mielin maistu sit sunnuntaina. Lisäilen joku pv tänne niitäki kuvia.


Käytiin viikolla siskon perheen kanssa puuhamaassaki, oli aivan paska sää. Sato kuuroittain, ei päässy kaikissa liukumäissäkään käymään, uimassa oli kylmää jne. No ihan kivaha se kokonaisuudessaan oli.

Juhannus oli tosi hyvä, rikoin perinteitä enkä jääny porukoitten luo grillailee. Menin kaverille leffailee ja kokkailee, käytii tapailee ihmisiä, ajeltiin kaupungilla, käytiin stekkaa kokko jne. Eikä sääkään haitannu yhtään! Aivan törkeet ruuhkat kyl oli torstaina ja nyt tuolla kokon luona aivan järkyttävät ..

Nyt tää päivä ei oo menny yhtään hyvin, en siitä nyt viittis sen enempää laukoo.. Voin vaan sanoo et kaikki tuntuu kusevan ja koko perhe kyrsii. Haluisin vaan pois täältä /:  Tein jotain tyhmääki -satutin itteäni.

Oon päättäny et yritän elää terveellisemmin, vaikka tiiän et tuun lipsuu ja kovaa. Tätä tää elämä on..