Ihme on tapahtunut! Heräsin aamulla ennen kahdeksaa, tosin toodella väsynein mielin. Silmät tuntu ihan turvonneilta, mut ei se menoa haitannu. Heitin maskia naamaan ja menin porukoille. Äippä heräs vasta ku menin koputtelee, jouduin sit sitä oottelee ties kuinka kauan, että päästään kauppaan lähteen. Mentiin siis yhdessä ruokaostoksille. Päätettiin kaupassa, että tehdään (eli siis minä teen) köyhiä ritareita ja kanasalaattia.

Haha, aamulla seurailin porukoitten kissan touhuja. Niiin hassu neitonen, että ei rajaa. Hassuu miten kissa näkee paikallaan olevan esineen liikkuvan Silmänisku Siellä se tassullansa lätki säkkituolia ku siellä olis montaki hiirtä liikkunu.

Omat kissat kans ollu tänään ihan riehumistuulella, matot on joka toinen tunti kasassa sängyn alla..


Niiin pelailin pikkuveljien kaa vähän sotapelii ja sit aloinki väkertää niitä köyhii ritareita, nam nam. MUTTA, kanasalaatti voitti 6-0! Ai nam et se oli hyvää, eka kerta ku keksin täydellisesti mulle sopivan salaattireseptin.

Nappasin hyvän kirjan luettavaks (Kenttäharmaita naisia) ja mässytin salaattia. Tyksin niin noista Suomen sodasta kertovista kirjoista, varsinki jos ne on lottien kirjottamii/näkökannalta. Tossa saa hyvää mielikuvaa sodasta ja Suomen historiasta.


Salaatti;

  • kanaa (palvelutiskiltä valmispaistettu)
  • fetaa
  • jäävuorisalaattia
  • tummia viinirypäleitä

+ jotain kostukkeeksi, tällä kertaa oliiviöljyä

Nyt tuli aivan järkkynälkä :P


Tänään satoi lunta koko päivän ♥


Äääh, huomenna ois raahauduttava yheksän aikaan venailee dösää ja siitä sit teoriatunnille. Kiinnostaa ku kilo paskaa .. Nyt ei oikein natsais toi herääminen, mut pakkopa toi on. Sisko tuo mulle huomenna myöhäsen nimpparilahjan. Sillä nyt ei ollu rahaan suureen lahjaan, joten ehdotin et ostaa mulle Arnoldsista donitsin ku en oo syöny niitä moniin vuosiin. Om om.