Mitä tein viime viikolla? Opiskelin ahkerasti ja kävin neljällä teoriatunnilla. Perjantaina kävin katsomassa asuinpaikkakunnan vanhojen tansseja, siellä tanssi vanhat luokkakaverit jne.. Sen jälkeen käytiin kaupassa ja aloin pakkaamaan viikonloppureissua varten. Mentiin vähän myöhemmin iltapäivällä vuokratulle mökille. Oli todella ihanat maisemat, iso mökki ja herkkuja mukana. Muuten oli tosi jees vkl, mutta pikkusisarusten ja kummipojan riehuminen ja mölyäminen kävi hermoon. Päänsärkyä jatkui melkein koko ajan pätkittäin, nukutti myös. Siellä oli ihanaa vetää pitkät kuumat suihkut ja käydä puulämmitteisessä saunassa.


Tänään nukuin rokuliin :D Heräsin just ku linkku olis lähteny, en sit jaksanu vaivautuu sängystä ylös. 2 muutakin kaveria oli kuulemma nukkunu pommiin, aika hyvin. Tää oli kyllä eka kerta ku oon nukkunu myöhään koko amiksen aikana. Jossain vaiheessä tänki täyty tulla. No nukuin kymmeneen, katoin ohjelmii ja sit nukahin taas vähäks aikaa.. Raahauduin laittamaan itteni ja lähin  teoriatunneille. Hyi hitto et ulkona on kylmä! -15 ja kylmä tuuli, ei oo mulle luotu sää.

Meinasin pyörtyy teoriatunneil. Oli tosi hirvee asento, perse oli puutunu ja luokka oli todella kuuma. Tosin en kyllä aamulla syönykkään paljoo mitään.. Luokassa oli ennätysmäärä porukka, joka ahdisti vieläki enemmä..

Nyt kattelen telkkaa koko loppuillan :D