Aah, päivät menee niin nopeesti..

Kävin torstaina kattini kaa siellä eläinlääkärillä. Tää tyttö yllätti niin pahasti mut! Se oli kiltti ku mikä, ei purru, raapinu, husinu tai sähissy. Oli aivan paikoillaan ja anto lääkärin tehä tehtävänsä, vaikka pikkuse kutkutti kissaa et nyt haluis pois. Oon niin ylpee tosta karvapallosta.

Kävin tällä viikolla viimeset autokoulun teoriatunnit, jihuu siis! Ei tarvii enää sinne raahautuu ja tuhlaamaan koko päiväänsä. Nyt tällä viikolla menin joka aamu klo 7 dösäl koululle päin ja tulin kotiin seittemän aikaan illalla. Että ihan mukavasti päivät meni..


Siivosin tossa yks ilta vaatekaappeja ku oli niin tylsää..

Tossa joitain vaatteita..

..Ja lisää löyty lattialta. Noista tuli 3 pussillista vaatekeräykseen vietävää ja 1 pussi menee pikkusiskolle. Nyt on kaikki mun vaatteet nätisti viikattu vaatekaapissa. Vautsi, tää on niin uutta mulla :D


Käytiin torstaina Prismassa ostoksilla. Siellä oli paljon ale -juttui mut ei paljoo keritty katella ku oli kiire. Yhden löydön kyllä nappasin käteeni.

Pelastajat meinaan <3 Hyvä ohjelma, jonka 1. tuotantokausi makso vaan 3 euroa!









Tuntuu et oon saanu nyt paljon tehtyä.. Viikolla varasin ajan lääkärille ku pitää autokoululle viiä todistus, sit hoidin sen kissan rokotuksen, oon siivonnu (:D), koht pankkiasioita hoidettavana, sit sain käytyy kaikki teoriatunnit. Vielä kyl on listassa tehtävää, mut pikkuhiljaa hyvä tulee :) Eli listassa on nyt ainaki passikuvien haku/otto, lääkärille meno, pitäis varata ajotunteja, maksaa autkoulun poliisimaksu, hankkii siskolle synttärilahja..


Aih, että oon alkanu venaa kevättä tosissani. Nurmikkoa, hiekanpölyn hajua, asfalttia, kevyttä pukeutumista ♥ Kyllähä noi ilmatki on tossa lämmenny.. Tilasin Ellokselta kevätverhot keittiööni, sellaset vaaleen vihreet kivvvat. Tilaukseen sisälty myös kevättakki ja toppaliivi.

Hei mullapas on kesätöitä, tosin en kyl tiiä mille ajalle.. Seki selviää tässä kuussa!

Ens perjantaina viettelen ensi iltapäivällä isosiskon kaa mun synttäreitä kahvitellen ja juoruten paskaa :D Sit illalla meen kaupungille kaverin kaa, leffaan luultavasti.. Sit koko viikonlopun kattelen leffoja ja relaan. Ite siis en juo ollenkaa alkomahoolia ni menoki sit vaisumpi ku en rymiskele kännipäissäni jossain juhlimassa. Maanantaina sit kouluun vaikka onki synttärit, voi voi. Mut onko hei ees tyhmempää päivää täyttää 18 ku maanantai? morjens vaan :D Vois jäädä kotiin nukkumaan..

Hyvää naistenpäivää!