No perjantai sit menin sinne teoriakokeeseen, HYLÄTTY tuli. Voin suoraan sanoen sanoa, että vitutti (ja vituttaa) reippaasti. Pitäis huomenna varata uus aika, mut pelkään senki menevän penkin alle. Ei mulla oo varaa koko aika uusii eikä se nyt muutenkaan hyvä oo.. Stressaa ihan kamalasti..

No ei me päästy sinne tivoliinka ku sato LUNTA. Siis lunta?! Oikein hyvä sää nyt keväällä.. No yks suunnitelman sentään piti paikkansa, meinaan haettiin porukoille se uus kissa. Voi että se oli lutunen ja tuli porukoitten vanhan kissan kanssa heti juttuun.

Lauantaina nousun puolikuolleensa sängystä, nukutti aivan törkeenä.. Mentiin yheksän aikaan aamulla isosiskon kanssa sellaseen uskonnolliseen naisten päivään. Siellä syötiin, puhuttiin ja ylistettiin. Toi ylistäminen ei oikein ollu mun juttu, muuten ihan jees päivä. Siellä oltiin kolmeen saakka.. Sen jälkeen nukuin kirjaimellisesti koko päivän, ensin omassa kämpässäni, sit veljen sänkyyn porukoille ja lopuks siskon sänkyyn :D Heräsin jossai vähä ennen yheksää, olin ihan nuutti..

Nyt tänään vähän venähti, heräsin jossai puol 2 :DD No ei se mitään.. Mut hitsi, en nähny salkkojen uusintoi! Moni jakso jäi viikolla välistä. Homeilin kotona ja käytii veljen kaa "lenkillä", eli käppäiltiin Siwaan ja haettiin grillimakkaraa. Haha, tuli niin himo et oli pakko päästä grillailee.. Eipä kai muuta.. Jatkan videon tekoo ja katon leffaa!