^ Hyvä otsikko, eikö? Juu no en keksiny siihen mitään järkevää..

Koko viikonloppu on menny masistellessa loman loppumista. Ei toi tuntunukkaa lomalta ku se meni niin nopeesti. Ei jaksais todellakaan palaa koulun penkille, huomenna 4 tuntia järkyttävän tylsää ja hirveetä työskentelyy. Joku jätti projekti..

En saa varmaan nukuttua ens yönä yhtään ku nukuin tänään kolmeen (!!). En oo varmaan koskaan nukkunu noin pitkään, koko päivä menny hukkaan siis. Oikeestaan koko viikonloppu, oon vaan nukkunu ja löhönny.

Oon lukenu nyt tota Kenttäharmaita naisia -kirjaa sieluni kyllyydestä, ja ennen nukkumaan menoa aion myös jaktaa. Oikein hyvä kirja on.


Sisko tuli perheineen meille yöks. Se viel tos ennen yhdeksää raahas mut kauppaan ja osti mulle karkkia ku ite osti omat herkkunsa :D Se lihottaa mua törkeellä tapaa. Aina ku se tulee tänne ni se saa mut raahattuu sen mukana kauppaansa. "En haluu mennä yksin."


Ennen kauppareissua näpertelin kynsiäni, laitoin siis tekokynnet. En tiiä pitääks tää liima ku oli jo sen verta kuivahtaneen olosta jne.. Mut toivottavasti ees pari  päivää. Saa nähä mitä tykkää kynnet tiistaina koulussa ku olis liisterin kanssa pelaamista :D


Laitoin ihan ohuen kerroksen Anytimen vihreetä metallihohtosta kynsilakkaa. Näistä kynsistä tuli nätit vaikka huomaaki kyl aika selkeesti et nää on tekokynnet. Yritin hioo näitä tästä kynsinauhojen luota ettei jäis sellast rakoo tai nouse silleen ikävän näkösesti siitä.


Katoin Kuorosodan finaalinki. Ihan oikee kuoro voitti!

Nyt mie voisin kattoo viel telkkaa, lukee kirjaa ja yrittää jossain vaiheessa mennä nukkuu. Aamulla poden järkyttävää aamukomaa.