Eilinen ja tämä päivä on mennyt nukkuessa pari tuntia heti töiden jälkeen. Voiko olla turhempaa? Yöllä ei sitten saa unta ja päivällä ei kerkiä tehdä mitään. No eilen illalla kyllä siivosin kissojen hiekkalaatikon ja tänään olisi tarkoitus imuroida.

Eile sisustelin vähän kämppää juuri tulleille valokuvilla, jotka tilasin Ifolorilta. Siinä oli kummilapsien ja kattien kuvia, myös jotai omakuvaamaa hömppää.


Tänään töissä kävi "pieni" vahinko.. Olin siirtämässä kärryä takahuoneessa kun kuului kamala KILIN KOLIN. No tämä pieni ihana sähelö tyttö rikkoi n.6kpl kokovartalopeilejä. Voi että kun hävetti ja nolostutti ja kaikkea. Siinä alettiin sitten siivoilemaan kollegan kanssa, väittivät ettei olleet mitään tärkeitä peilejä. Siinä käveli niitä raksamiehiä ties kuinka monta. Kaikki kysyi; "Kuka rikkoi?", no minä rikoin! Siinä sitten kaikki päivitteli, että tietää sitten 7 vuotta huonoa onnea, no ei se onni koskaan mulla ole hyvä ollut. Jotkut raksamiehet vähän yritteli lohdutella, että niiltäki meinannu monesti kaaduta ja, että oli todella huonossa paikassa. Ottaakohan ne enää sinne kesätöihinkään ku tämä melkein sattui myymäläpäällikön silmien alla? Ajattelin juuri, että alan tehdä kesätyöhakemuksia, mutta taidan jättää sanan tarkka pois luonteenpiirteistä.

No kaipa tämäkin pieni sähellys jää kohta unholaan? Yksi työkaveri sanoi, että jokainen sieltä rikkoo koko ajan jotain. Itsekkin oli kuulemma rikkonut jonkun pari tonnia maksavan laitteen joku aika sitten Nauru lohduttavaa..


Kaipa mä vielä pikkusen aikaa datailen, sitten imuroin ja illalla tuleekin Greyn anatomia. Työhakemuksen voisi huomenna tehdä!