Hitsi! Jäi torstai-iltana katsomatta sitten kaikki suunnitellut ohjelmat mitkä piti katsoa; minä nukahdin! Heräsin sitten kun viimeinen ohjelma teki loppuaan. Voi, että kun alkoi ärsyttää.

Isosiskon lapsen syntymäpäivät (kummipojan):

Eilinen oli yhtä hullun myllyä. Aamulla heräsin yhdeksän aikaan kissan hyppelyksiin. Siinä vaiheessa jo teki mieli painua maan alle, oli kamalan kylmä ja väsynyt olo. Aurinko kylläkin paistoi ihanasti ja pakkanen kimalteli.

Piti silloin perjantai-iltana jo ommella housut, jota käyttäisin juhlissa, mutta suoraan sanoen vitutti niin paljon ettei enää huvittanut. Niiin ja nukahdin silloinkin ja heräsin yli yhden pesemään meikkejä jne.

Juu no ompelin siinä aamupäivästä ne housut ja katsoin kaikki juhliin otettavat jutut mukaan. Koko perjantai oli mennyt leipoessa, joten vannoin etten enään täytekakkuun koskekkaan. No isosisko on niin huono leipoja ja leikki tyhmää koko ajan, että pakko oli minun taas mennä leipomaan. Olin koko aamun siis jo riidellyt kakun teosta ja kaikesta muustakin. Kismitti ja paljon! Aina kun haluan mennä vieraaksi, niin joudunkin leipomaan koko menyn.

Lähtö viivästyi monta tuntia isosiskon jummatessa paikoillaan. Päästiin vihdoin lähtemään kaikki jutut mukana. No sitten kun oltiin siskon luona niin aloin taas puuhastelemaan, tein päälliset kakkuun ja muffareihin. Juhlat oli kaiken kaikkiaan ihan ok, mutta turhaa häslinkiä kulissien takana. Ärsyttää niin paljon kun en mihinkään juhliin pääse vieraana. Sitten se on muille peace of cake jos minä joudun leipomaan. Tulis itse leipomaan muiden kiireiden keskellä..

Loppuillasta tulin kotiin ja relasin, tämäkin päivä mennyt katsoessa subin netti tv:tä..

 

Tein murotaikinasta "Lacostekeksejä", päälle sujautin tomusokeria, jossa oli sinistä elintarvikeväriä. Hirveää sotkua pelkästään se elintarvikeväri. Pullo oli huonosti suljettu ja minä sitä ravistin, kädet olivat sen jälkeen aivan tummansiniset päivän !

 

Mukava kasahan niitä keksejäkin saatiin tehtyä.

 

Vähän huono ja pimeä kuva kakusta.. Oli oikein hyvää ja sopivasti kosteaa. Päällisenä oli kinuskia.

 

Ylimakeita muffareita! Pääkallolippuset koristaa hienosti pikkupojan herkkupöytää.

 

Pöytä kaiken kaikkiaan. Tarjottavana oli siis;

  • vadelmasitruunamuffareita
  • kinuskikakkua
  • lihapasteijoita
  • keksejä
  • vaahtokarkkeja
  • sipsiä

Limsaakin oli pikkuisille, tosin nekin jokaista tippaa myöten jäässä. Tuo yksi pönttö oli jättänyt ne autoon yöksi, kun ulkona oli -22 pakkasta!


Jäikö tästä nyt hyvä maku mulle suuhun? -Ei tainnut.