Leivoin maanantaina isälle 60-vuotis synttärikakun.. Kokeilin ensimmäistä kertaa Kickpatukka -päällistä. Olis se onnistunu paremmin varmaa ellei kakun päälline ois ollu röpelöityny tai ellen ois syöny yhtä patukkaa :D Muuten kakku oli ihan hyvän  näkönen ja makunenkin. Sisällä oli vaniljatuorejuusto, persikoita (säilyke), boysenmarjahilloa ja pakastemansikoita. Kostukkeena käytin mansikkamehua.

 

Tein samanlaisen kakun vielä tiistainakin, mutta siinä oli päällisenä vain kermaa. Koristeena oli keltaisia marsipaaniruusuja, jossa kimalletta lehdillä. Tajusin, etten enää osaa tehdä ruusujakaan! Täytyy taas alkaa harjoittelemaan. Isä vei siis toisen kakun jonnekkin koulutukseen ja palasi tyhjin lautasin. Oli kuulemma hyvää sekin.

Joudun luultavimmin tekemään viikonlopuksi kolmannenkin kakun. Hooh hoijaa.


Tähän paskaan päivään; Työharjottelu loppui! Koulu alkaa siis huomenna eikä se nyt voisi kiinnostaa pätkääkään. Töissä oli kivaa ja erilaista.. Siellä oli yks komee jätkä, jonka kanssa mulla oli silmäpeliä. Nyt en nää sitä enää ja vituttaa niiiiin paljon kun en sillo tajunnu puhuu sille mitään. Hyi oon ihastunu tjn. Juu ja ku tulin töistä kotiin ni olin niin väsyny ja vittuuntunu et itkin tunnin ja kävin siinä puoli kolmen aikaan nukkumaan ja heräsin ilta yhdeksältä :O Nukuin tooodella paljon! Voi olla, että tänä yönä ei paljoa nukuta.. Huomenna koulu onneksi alkaa 12:sta jälkeen, mutta linkku lähtee jo klo. 11.